متماديت

مطالب مشابه

1 Comment. Leave new

  • داکتر محمد شریف پاینده
    26/02/2018 20:32
    در ابتدا باید \(g\left( {f\left( x \right)} \right)\) را دریابیم.
    gx=x3gfx=fx3
    حالا لمت \(g\left( {f\left( x \right)} \right)\) را محاسبه میکنیم طوریکه در لمت داده شده در ابتدا \(g\left( {f\left( x \right)} \right) = {\left( {f\left( x \right)} \right)^3}\) وضع کرده و بعداً لمت آنرا محاسبه میکنیم.
    limx1gfx=limx1fx3=f13
    پاسخ دادن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست